۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۱

کوفته نخودچی اصفهانی به روش رستورانی

کوفته نخودچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که شباهت زیاد به آبگوشت کله گنجشکی دارد.
کد خبر: ۶۶۶۰۶
تعداد نظرات: ۵ نظر

کوفته نخودچی

 کوفته نخودچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که شباهت زیاد به آبگوشت کله گنجشکی دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
آرد نخودچی۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد درشت
سیب زمینی۱ عدد درشت
لپه½ لیوان
لیمو عمانی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوفته نخودچی

مرحله اول

ابتدا لپه را از چند ساعت قبل می خیسانیم تا علاوه بر اینکه نفخش گرفته شود، راحت تر نیز پخته شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.

مرحله دوم

سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز داغ یکدست شوند. در ادامه لپه خیس خورده را آبکشی می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم، سپس به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، یک و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه با حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۳۰ دقیقه لیمو عمانی ها را به همراه نمک به قابلمه اضافه می کنیم. برای اینکه لیمو عمانی ها غذا را تلخ نکند حتما از ۳۰ دقیقه قبل آنها را با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود.


بیشتر بخوانید

 

منبع : آخرین خبر

ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
نظرات مخاطبان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
این چه دستوری بود؟ فقط لپه رو تو اب پخت و رب ریخت؟ پس بقیه مواد چی شدن؟ ارد گوشت سیب زمینی، دستور ناقصه اصلاحش کنید
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
بقیه اش کو؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
یاد اشکنه پیاز افتادم. با یه دونه تخم مرغ اشکنه پیاز با لپه اضافی که حتماااا لاکچری است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
گوشت ها رو برداشتی بردی خونه تون؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸
این غذای اصفهانی هست و اسمش هم، قرمزه نخوچی است. این غذا را مردم اصفهان در زمستان و با ترشی میخورند.
با گوشت کوبیده شده (نباید چرخ شود) و آرد تفت داده نخودچی درست میشه و قطر آن ماکزیمم چهار سانتیمتر است.
مقدار کمی آب دارد و بسیار خوشمزه است.
اگه بخوایند میتونم از مامانم بپرسم و طرز تهیشو بهتون بگم.
گزارش خطا
تازه ها