۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷

علت درگذشت حسام محمودی + بیوگرافی و عکس

حسام محمودی بازیگر سریال گرگ و میش درگذشت.
کد خبر: ۶۷۴۲۲

حسام محمودی درگذشت

خانه سینما درگذشت حسام محمودی بازیگر جوان را تأیید کرد. حسام محمودی این روز‌ها علاوه بر فیلم سینمایی «غریب»، نخستین بار با سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» مازیار میری بازیگری را شروع کرد و با مجموعه «گرگ و میش» همایون اسعدیان به شهرت رسید. فیلم «عطرآلود» هادی مقدم‌دوست در کنار فیلم «غریب» از آخرین آثار این بازیگر در جشنواره فجر سال گذشته بودند.

علت درگذشت حسام محمودی

حسام محمودی بازیگر جوان سینما و تلویزیون شب گذشته ۱۲ اردیبهشت‌ماه بر اثر ایست قلبی در منزلش از دنیا رفت.

تشییع پیکر حسام محمودی

مراسم تشییع پیکر حسام محمودی، بازیگر جوان سینما و تلویزیون روز جمعه ۱۵ اردیبهشت در بهشت زهرا (س) برگزار و پیکر این بازیگر در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد. 

تشییع جنازه حسام محمودی

بیوگرافی حسام محمودی

حسام محمودی متولد ۱۳۶۵ در تهران بود. وی فارغ التحصیل رشته حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بود. محمودی بازیگری را در سال ۱۳۹۱ و با بازی در فیلم‌های خسته نباشید و شب بیرون در سینما آغاز و همچنین بازیگری در تلویزیون را در سال ۱۳۹۳ و با بازی در سریال گاهی پشت سر نگاه کن، شروع کرد. 

عکس حسام محمودی

عکس حسام محمودی

زندگی حسام محمودی

حسام محمودی در یکی از مصاحبه هایش گفته بود: من هم مثل هنرپیشه‌های حرفه‌ای دنیا هر روز ورزش می‌کنم، کتاب می‌خوانم تا تسلطم روی صحبت کردن بیشتر شود، حضور ذهن داشته باشم و بتوانم شخصیت‌هایی که بازی می‌کنم را بهتر درک کنم. کوهنوردی و شنا ورزش‌های مورد علاقه من است و همیشه آن‌ها را انجام می‌دهم. مانند همه انسان‌های دیگر هم زندگی شخصی دارم، اما به نمایش گذاشتن آن می‌تواند برایم حاشیه درست کند به همین خاطر هم این کار را نمی‌کنم تا بتوانم روی کار حرفه‌ی‌ام تمرکز کنم.

حسام محمودی در چه فیلم‌هایی بازی کرده؟

در ادامه آثار هنری و فیلم هایی که حسام محمودی در آن ایفای نقش کرده است را آورده ایم.

فیلم‌های سینمایی حسام محمودی

– اگزما (۱۳۹۶)
– سد معبر (۱۳۹۵)
– مرگ ماهی (۱۳۹۳)
– امروز (۱۳۹۲)
– حق سکوت (۱۳۹۲)
– مردن به وقت شهریور (۱۳۹۲)
– شب بیرون (۱۳۹۲)
– خسته نباشید! (۱۳۹۱)

حسام محمودی و هوتن شکیبا

حسام محمودی و هوتن شکیبا

فیلم‌های تلویزیونی حسام محمودی

– دلدار (۱۳۹۷)
– لحظهٔ گرگ و میش (۱۳۹۷)
– سایه‌بان (۱۳۹۶)
– شکوه یک زندگی (۱۳۹۶)
– گاهی به پشت سر نگاه کن (۱۳۹۳)
– زعفرانی (۱۳۹۴)


بیشتر بخوانید:


ناگفته‌های حسام محمودی بازیگر گرگ و میش

گفتگویی خواندنی با حسام محمودی، بازیگر نقش هادی در سریال لحظه گرگ و میش را که اسفند ۹۷ منتشر شده است را از نظر می‌گذرانید.

حسام محمودی فرید، بازیگر سریال تلویزیونی «لحظه گرگ و میش» درباره تجربه بازی در سریال لحظه "گرگ و میش" و همکاری با همایون اسعدیان گفت: همکاری با همایون اسعدیان اتفاقی است که نمی‌توان از آن گذشت و با اشتیاق تمام آن را پذیرفتم.
وی افزود: پس از مدت‌ها سر کاری حاضر شده بودم که هرروز صبح دکوپاژ داشتیم و از این ماجرا سوپرایز می‌شدیم. چون فکر می‌کردیم نسل این آدم‌ها، این رفتار‌ها و این میزان حرفه‌ای بودن در کار تمام شده است.
محمودی خاطرنشان کرد: آقای اسعدیان بی‌نظیر بود و خیلی راحت می‌شد با او حرف زد و شنوای همه ایده‌های خوب بود. او دست بازیگران را برای انجام کارهایشان باز می‌گذاشت و در نهایت آن‌ها را اصلاح می‌کرد و نکته‌هایی که تذکر می‌داد بسیار مهم و قابل تأمل بود. در کل همکاری با همایون اسعدیان تجربه فوق العاده و درخشانی بود.

حسام محمودی در گرگ و میش

حسام محمودی در لحظه گرگ و میش

نقش هادی در لحظه گرگ و میش

این بازیگر جوان درباره نقش «هادی» در این سریال گفت: فکر می‌کنم وقتش این زمان بوده و خواست خدا این بود که در سریال «لحظه گرگ و میش» این اتفاق و دیده شدن برایم بیفتد. بسیار از این موضوع راضی و خوشحالم که با این نقش و در این زمان، مردم من را شناختند.
وی در خصوص تجربه همکاری با سایر بازیگران گروه گفت: «لحظه گرگ و میش» یکی از بی‌نظیرترین پشت صحنه‌ها را داشت و من بسیار احساس خوبی نسبت به همه عوامل داشتم. همگی بازیگران کار اولی سریال، درخشان، ایده پذیر، خلاق، پرانرژی و خلاق بودند. همه چیز عالی بود که باید از این بابت از آقای اسعدیان تشکر کرد.
محمودی به بازخورد خوب مخاطبان اشاره کرد و ادامه داد: اینکه من توانسته‌ام نقش یک جانباز را به خوبی به تصویر بکشم یا نه به نظر مردم بستگی دارد، اما تمام تلاشم را کردم که اضافه کاری نکنم و کار کلیشه‌ای ارائه ندهم. سعی کردم کاراکتری که از هادی که جانباز است به تصویر می‌کشم با جانباز‌هایی که در این سال‌ها از تلویزیون و سینما دیده‌ایم متفاوت باشد و این که در نهایت موفق شده‌ام یا نه را مردم باید بگویند.
او در پایان در پاسخ به این سوال که معیارش برای انتخاب نقش‌های بعدی به چه صورت است، گفت: تبعا با وسواس بیشتری از لحاظ تأثیرگذاری کاراکتر در روند درام و هم از لحاظ دستمزد به نقش نگاه خواهم کرد و فکر می‌کنم بعد از این به غیر از نقش اصلی در تلویزیون نقش دیگری را بازی نکنم.
حسام محمودی فرید، تجربه بازی در چندین فیلم سینمایی از جمله «سد معبر»، «مرگ ماهی»، «امروز»، «مردن به وقت شهریور»، «خسته نباشید!» و… و چندین سریال تلویزیونی از جمله «سایه بان»، «زعفرانی»، «شکوه یک زندگی» و… را دارد.

مصاحبه حسام محمودی درباره سریال باخانمان

تا الان بازخورد‌ها چطور بوده است؟
- بازخورد‌ها مثبت بوده است و تا به حال بازخورد منفی از مخاطبین سریال نشنیدم.
تا به حال در میان کار‌های تلویزیونی که بازی کرده بودید به این اندازه بازخورد مثبت دریافت کرده بودید؟
- نه واقعا خیلی ویژه بود.
فکر می‌کنید دلیلش چه بوده؟
- یکی از دلیل هایش این است که اینجا نقش اصلی بازی می‌کنم و هر شب دیده می‌شود و معمولا وقتی هر شب دیده می‌شوی بیشتر هم درباره ات حرف می‌زنند. از اولین حضورم در سینما ده سالی می‌گذرد و اگر از همان سال هم حساب کنیم در تمام این سال‌ها اگر کم کم هم آموخته باشم موجود کامل تری نسبت به گذشته شدم.

حسام محمودی در باخانمان

حسام محمودی در باخانمان

این ماجرا به داستان سریال هم ربط دارد. چون شما در سریال «زعفرانی» هم بازی کردید و آنجا یکی از نقش‌های تقریبا محوری را داشتید.
- بله قبول دارم که همه چی به قصه برمی گردد. اما قیاس با زعفرانی خیلی درست نیست، چون اگر آن نقش از کلیت قصه حذف می‌شد هیچ اتفاقی برای سریال نمی‌افتاد. اما شخصیت مسعود از جمله کاراکتر‌هایی است که نمی‌شود از قصه حذفش کرد و اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم قصه دیگر پیش نمی‌رود.
همان زمان که قصه سریال «باخانمان» به شما پیشنهاد شد کدام گزینه برایتان اولویت داشت؟
- بیشتر از همه چیز حضور برزو نیک نژاد برایم مهم بود. به خاطر اینکه دوست داشتم با برزو کار کنم و قصه هم برایم از جهات مختلف جذاب بود. اینکه کمدی بود و من تا حالا کمدی کار نکرده بودم و آنهم کمدی موقعیت. کاراکتر مسعود هم برایم خیلی جای کار داشت و برایم جالب بود که مردم شخصیت یک استاد دانشگاه را دوست دارند، اما نمی‌شود منکر این شد و کارگردان بخش‌هایی را به کار تزریق می‌کند.
خودتان هم قبول دارید در قالب شخصیت مسعود آدم دیگری شدید؟
- خیلی خوشحالم از این موضوع و خودم هم معتقدم همینطور است، چون همه چیز به درستی در کنار هم چیده شده است. روز‌های اولم در این سریال خیلی سخت بود روز‌هایی که کلی کار انجام می‌دادم و برزو من را اصلاح می‌کرد، اما از جایی به بعد دیگر دستم آمد چکار کنم و سعی کردم با همان متر و معیار پیش بروم. چه در مدل نگاه کردن و حرف زدن و ... که کاراکتر برای تماشاگر دوست داشتنی شود و خیلی سعی کردم تا این اتفاق رخ دهد.
به حضور برزو نیک نژاد برای انتخاب این نقش اشاره کردید، اما دلیلش را نگفتید؟
- از وسواسی که در کار با بازیگر دارد خیلی شنیده بودم و برای هر بازیگری این فرصتی است که در مسیر بازیگریش چنین افرادی در کنارش باشند و شبیه به یک کلاس بازیگری بود که حالا من هر روز درگیرش بودم و البته با یک گروه حرفه‌ای که خیلی هم اجازه خطا کردن ندارید و همه این چالش‌ها برایم جذاب بود.
گویا نقش مسعود در اجرا دچار تغییراتی شده بود.
-بله، در ابتدا مسعود یک طلبه‌ای بود که هنوز ملبس نشده بود و تصمیم گرفتند که طلبه نباشد.
شاید به خاطر تکراری شدن قصه‌های یک طلبه به این بخش ورود نکردند.
- نه اینطور نیست. مگر در تلویزیون کار‌های تکراری ساخته و پخش نمی‌شود؟ به نظرم شاید کمی دستمان را در شوخی کردن می‌بست و شاید به این دلیل بود و همه معترض می‌شدند. حتی در جلسه‌هایی که مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته با کارگردان‌های تلویزیونی داشتند و چند وقت پیش وایرال شد، این را بیان کردند که با همه شوخی کنید، اما تلویزیون اینطور رفتار نمی‌کند. ما نقشی داشتیم که مربوط به نیروی انتظامی بود و همین دوستان در خنده دار‌ترین موارد اظهار نظر می‌کردند و همین‌ها باعث می‌شود بعد از مدتی آدم به خودش می‌گوید برای چی دارم کار کمدی می‌کنم؟ در این سریال هم خیلی اذیت شدیم و اگر اجازه دهند کمی فضایمان دوستانه‌تر شود خیلی بهتر است. این تلویزیون جایی است که سال‌های سال تعداد زیادی هنرمند تربیت کرده است.
من عقیده‌ای درباره تئاتر دارم و فکر می‌کنم به عنوان کسی که کارم را از تئاتر شروع کردم این اجازه را داشته باشم که درباره آن حرفی بزنم. آنهم این است که تئاتر از روزی ضربه خورد که از مرکزیت خارج شد و ما دیگر نمی‌رفتیم تئاتر شهر تئاتر ببینیم و می‌رفتیم ایرانشهر نمایشی را تماشا می‌کردیم. تئاتر ما به کوچه پس کوچه رفت و کوچه پس کوچه‌های تنگ و با دیوار‌های بلند و جا‌های ناشناخته و عجیب و غریب و از مرکزیت خارج شد و آن وقت همان تئاتر خودش را به اندازه سلیقه مخاطبش پایین کشید و طوری شد که تبدیل به یک سرگرمی آخر هفته‌ای برای برخی‌ها شد و اینطور بود که عده‌ای لااقل برای پز دادن هم که شده می‌رفتند تئاتر می‌دیدند.
تلویزیون نباید این اشتباه را بکند و نباید به اندازه سلیقه مخاطبش خودش را پایین بکشد. در همین تلویزیون هزاردستان تولید شده مختارنامه تولید شده و برنامه‌های عروسکی ویژه‌ای داشته است. خیلی از بازیگرانی که الان استار‌های سینما هستند از همین تلویزیون آمدند و دیده شدند. اعتقادم این است که الان تلویزیون باید از همه این افرادی که از طریق تلویزیون به این شهرت رسیدند بخواهد در ازای قراردادی برایش کار کنند. این هم من را خوشحال می‌کند که خیلی‌ها می‌گویند ما با سریال شما دوباره داریم تلویزیون نگاه می‌کنیم.

 

منبع: تسنیم / روزیاتو / ایسنا

ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
گزارش خطا
تازه ها